Módosult a kerületi alkotói pályázat leadási időpontja

Szerző • 2015-12-15 • Hírek, Közélet Módosult a kerületi alkotói pályázat leadási időpontja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva842

Otthonom a XVIII. kerület címmel alkotói pályázatot hirdet az önkormányzat és a Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyűjtemény az itt élő gyermekeknek és felnőtteknek. A pályázatot Pestszentlőrinc várossá válásának 80., Pestszentimre önállósodásának 85., valamint az önkormányzati rendszer kialakulásának 25. évfordulója alkalmából írjuk ki. A pályázatok leadási határideje az ünnepek miatt január 10-re módosult!

Mit jelent nekem a kerület? Miért szeretek itt élni? Mi köt ide? Hogyan látom Pestszentlőrinc-Pestszentimre múltját és jelenét? E kérdések határolják körbe a pályázat témáját.

Válaszolni lehet írásban, videoüzenetben és digitális fotóban felső tagozatos tanulók, középiskolások és felnőttek számára.

Formai, terjedelmi követelmények: írásmű (vers vagy próza): minimum 500, maximum 3000 karakter (szóközökkel együtt); videó: maximum 3 perc; digitális fotó: minimum 1500-szor 1500 képpontos felbontás.

Kérjük, hogy az alkotásoknak adjanak címet, a digitális fotóhoz pedig mellékeljenek néhány mondatos leírást, esetleg történetet.

A munkákat a muzeum@muzeum18ker.hu e-mail címre kell elküldeni.

A kísérőlevélben szerepelnie kell a készítő nevének, életkorának, lakcímének, e-mail vagy postacímének, telefonszámának, iskolája vagy munkahelye nevének, ha ez is a kerületben van (az általános iskolások esetében a szülő vagy a felkészítő tanár/iskola nevének és elérhetőségeinek), valamint a korcsoportnak és a kategóriának.

A pályázatok leadásának határideje: 2016. január 10., 12 óra.

Értékelési szempontok: a pályázat témájának megjelenítése, a kivitelezés minősége és kidolgozottsága, kreativitás és egyediség. A beérkező pályázati anyagokat szakmai zsűri értékeli és díjazza, korcsoportonként és kategóriánként. A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a városházán, azokat szerkesztett kiadványban vagy képeslap formájában megjelentetjük, illetve bemutatjuk a Városkép című lapban és a kerületi tévében.

A díjazottakat e-mailben vagy telefonon értesítjük, és a névsorukat közzétesszük a XVIII. kerületi önkormányzat weboldalán (www.bp18.hu).

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva