Molesztált és ütött – ezt a férfit keresik a rendőrök

Szerző • 2019-07-27 • Hírek, Közbiztonság Molesztált és ütött – ezt a férfit keresik a rendőrök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva730

A kőbányai rendőrök keresik a képen látható férfit, aki egy nőt molesztált, majd meg is ütötte és elvette a szemüvegét. Aki felismeri, értesítse a rendőrséget!

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 02-án 23 óra 15 perc körül Budapest X. kerületében, a Szlávy utca és az Óhegy utca kereszteződésében egy 35 év körüli, egyelőre ismeretlen férfi megállított egy fiatal nőt, akit szeméremsértő módon fogdosni kezdett és egyszer arcon ütött. Az ütés következtében a nő szemüvege a földre esett, majd amíg segítséget próbált hívni, a férfi a szemüveget a földről felvette és azzal elszaladt.

A férfi 35 év körüli, 175-180 cm magas, sportos testalkatú, rövid, sötétbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor trikót és vajszínű bermuda nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva