Mozart találkozik Christina Aquilerával

Szerző • 2019-12-30 • Hírek, Kultúra Mozart találkozik Christina Aquilerával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva702

A Dohnányi újévi koncertjén rendszeresen részt vevők tudják: nemcsak a muzsika és a hangulat miatt érdemes elmenni, hanem azért is, mert ez a kerület egyik fontos társasági eseménye. Sok minden változott azóta, hogy 19 éve megtartották az első ilyen programot: például az eseménynek eleinte a Karinthy gimnázium adott otthont, majd felváltva a Lőrinci Sportcsarnok és a Pestszentimrei Sportkastély, hogy aztán az utóbbiban találjon magának végleges helyet. Egyvalami nem változott: az esemény vidám, könnyed hangulata, amelyet 2020. január 5-én 18 órakor élvezhet majd a közönség.

A Strauss-keringők elmaradhatatlanok egy ilyen hangversenyen, ezeken kívül ezúttal is derűs, szerethető darabokat mutatunk be, köztük filmzenéket – árulta el Draskóczy Zoltán gitárművész, az intézmény igazgatóhelyettese. – Jövő áprilisban tartjuk újabb filmzenei koncertünket, ami mindig nagy siker, egy kicsit már erre is készülünk.

Forrás: bp18.hu/K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva