Művészek pályázatait várják az Ars Sacra Fesztiválra

Szerző • 2018-07-24 • Hírek, Művészet, Pályázat Művészek pályázatait várják az Ars Sacra Fesztiválra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva928

Ars Sacra Fesztivál Pestszentimrén „Világnak világa, Virágnak virága” – az Ómagyar Mária-siralom szellemisége kortárs művészek alkotásaiban című pályázatra várják művészek jelentkezését július 30-ig.

A kiállításon részt venni két módon lehetséges:

– meghívásos, közvetlen felkéréssel – kedvezményezettek köre: kerületi, vagy a városrészhez igazoltan kötődő művészek, a Kurátor döntése alapján
– pályázatos rendszerben – kedvezményezettek köre: a XVIII. kerületi Művészeti Egyesület, a Szabad Alkotók Köre, illetőleg e két társasághoz nem köthető, független művészek köre, független Zsűri javaslata és a Kurátor döntése alapján

A kiállítást erre az alkalomra készített munkákból rendezik. Szóba jöhetnek elektro-grafikai, grafikai, festészeti, plasztikai, fotóművészeti megjelenítések.

A fényfesztiválra jelentkezni kizárólag pályázati úton lehetséges; ez esetben is alapfeltétel, hogy a vetítendő mű/művek koncepcionálisan és tartalmilag is illeszkedjenek a kiírás témájához, valamint szintén erre az alkalomra készüljenek.

A kiállításra beadható művek mérete:

– Elektrográfiai, grafikai ás fotóművészeti alkotások esetében: alkotónként legfeljebb három mű, paszpartozva, keretezve, kiállításra kész állapotban. A keret mérete maximum 50×70 cm lehet. Sorozatokat a zsűri megbonthat!
– Festmények esetében: alkotónként legfeljebb három mű. Az alkotás/ok oldalainak mérete egyik irányban sem haladhatja meg a 70 cm-t, keretezve, kiállításra kész állapotban kérjük beadni. Sorozatokat a zsűri megbonthat!
– Plasztikai alkotások esetében: alkotónként egy mű. Az alkotás befoglaló méretei nem haladhatják meg a 30×50×70 cm-t.

Pályázni egy elektronikus űrlap kitöltésével ide kattintva lehetséges!

Határidők:

Jelentkezés, regisztráció: 2018.07.30.
Művek beadása: 2018.08.21. (PIK)
Zsűri: 2018.08.23. (kiértesítés az eredményről: 2018.08.27.)
Kiállítás rendezése: 2018.09.05-11.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva