Nagy változások jönnek a traffipaxoknál!

Szerző • 2018-01-03 • Hírek, Közlekedés Nagy változások jönnek a traffipaxoknál! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva638

A vezess.hu úgy tudja, 2018-tól kevesebb traffipax lesz az autópályák közelében, viszont több berendezés figyeli majd a lakott területen belüli gyorshajtókat, hiszen ezeken a területeken elvileg veszélyesebb a gyorshajtás, mint az autópályán, ahol nincs szembejövő forgalom.

A portál szerint az autóutak és autópályák felüljárói, hídjai közelében hamarosan kevesebb lesz a rendőri jelenlét, a fix kamerák számát viszont várhatóan nem ritkítják.

“Inkább lakott területekre, illetve fokozottan balesetveszélyes, jellemzően kétsávos utakra vezénylik az állományt.” – olvasható a lapban, a cikkhez a szerzők hozzátették, hogy ez azoknak jelenthet rossz hírt, akik lakott területen belül is gyakran túllépik a sebességhatárokat. A döntéssel a gyalogosok és a biciklisek járnak jól.

A tovabb18.hu hasábjain mi továbbra is minden héten figyelmeztetjük olvasóinkat, hogy a kerületben hol és mikor kell számítani sebességmérésre.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva