Nagyot versenyeztek az Akadémia úszói

Szerző • 2019-07-17 • Hírek, Sport Nagyot versenyeztek az Akadémia úszói bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva500

A Városgazda Utánpótlás Akadémia egy szál versenyzője Járomi Benjámin vett részt a debreceni Cápabajnokságon. Ebben a korosztályban, ahogy a többiben is világszínvonalon teljesítenek a gyerekek. Ez mit jelent? Az, hogy a legjobb idők megegyeznek a legkeményebb Német, Brit, vagy Amerikai bajnokságok eredményeivel. Beni igazán odatette magát és az eredményét tekintve meglepetést okozott, de a habitusát ismerve még sok-sok ilyet tartogat az ifjú úszópalánta – írta az akademia18.hu.

„Beni az Ob-n két olyan bronzot is megszerzett amire egy évvel ezelőtt esélye sem volt. Egy éve remegett a döntőért és most a két legnehezebb számban 200 pille 400 vegyes korát meghazudtolóan éretten versenyzett. Én személyesen nagyon élveztem az egész versenyét. Igazi belevaló srác. Imád küzdeni, szereti a megmérettetést, izgul, de a legjobbat kipréseli magából. Iszonyatos időkkel verte meg saját magát. Szóval elképesztő. Nagyon büszkék vagyunk. Még 3 számban döntőztünk, de erre a két számra készültünk a legjobban. Szerdán utazunk a Gyermekbajnokságra Győrbe, ahol egy korosztállyal idősebbek ellen úszik majd Beni és itt természetesen csak a tapasztalatszerzés a cél.” – Bernhardt Károly vezetőedző.

Forrás: akademia18.hu/Ferencz Róbert

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva