Nagyszabású bokszgála október közepén

Szerző • 2015-10-02 • Hírek, Programok, Sport Nagyszabású bokszgála október közepén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva880

Budapesten, október 17-én rendezi meg második őszi élő televíziós bokszgáláját a Rácz Félix által alapított Felix Promotion. A sportmenedzser 2002-ben megalakult promóciós cégének eseményén a cirkálósúly hazai királya, Szellő Imre teszi kockára veretlenségét.

A Felix Promotion a régi, megszokott helyszínek helyett egy még nem bejáratott épületen belül rendezi a profi bokszolók megmérettetését. A Millenáris Teátrumban (Bp., II. ker. Kis Rókus u. 16-20), vagyis a magyar főváros jelentős kulturális és életmódbeli értékeit is bemutató kulturális központban még soha nem rendeztek ökölvívó tornát.

A nagy múltú vállalkozás olyan programmal várja a rajongókat, ami minden sportbarát magyar számára vonzó lehet. A magyar bajnok Szellő Imre (8 mérkőzés, 8 győzelem, 4 kiütés) ugyanis egy dél-amerikai bunyóssal szemben bizonyíthat. A másik magyar kiválóság, Harcsa Norbert is egy külföldi versenyzővel méri össze erejét, és ugyanezen a napon tér vissza a sérülés miatt eddig kényszerpihenőre szoruló tehetség, a másfél éve inaktív Pintye Szabolcs is.

A fellépők teljes névsorát a menedzsment hivatalos weboldalán lehet majd olvasni hamarosan, illetve látogassák meg a honlapot akkor is, ha jobban meg szeretnék ismerni a versenyzőket.

Akik nem tudnak élőben ellátogatni a Felix Promotion gálájára, nem maradnak instant hírek és élmények nélkül, hiszen az eseményt a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna élőben sugározza majd.

Forrás: Felix Promotion

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva