Nálunk strandolhatnak legolcsóbban Budapesten

Szerző • 2017-07-29 • Hírek, Közélet Nálunk strandolhatnak legolcsóbban Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva790

Több összeállításban is a Park Uszoda és Strand került a dobogóra a kedvező árak versenyében. Családosok részére különösen barátinak, szinte verhetetlen árfekvésűnek számít a strandunk.  

Sok család oszt és szoroz, hogy mennyiből lehet megúszni a nyári kánikulában egy frissítő strandolást, de nemcsak a családok, hanem különböző internetes portálok is az árak nyomába eredtek. Ennek kapcsán kiderült, hogy Budapest legolcsóbb strandja a Városgazda XVIII kerület Nonprofit Zrt. üzemeltetésében lévő, Bókay-kertben található Park Uszoda és Strand.

A Pénzcentrum felmérésében például látható, hogy egyes budapesti fürdőhelyek áraihoz képest a XVIII. kerületi strand többszörösen kedvezőbb árú. Szinte csak egy-két bányatavas strand veheti fel az árversenyt a Park Stranddal, mint ahogy az a gyerekprogramajanlo.hu összesítéséből is kiderül. Strandunkat gyermekeknek is ajánlják az infrastruktúrája miatt, így a gyerekbarát kialakításával a szuloklapja.hu vagy a minimatine.hu válogatásába is bekerült.

Így biztosítható a kedvező ár

Karvasz Károly, a Városgazda18 Uszodaüzemeltetési osztályvezető-helyettese szerint ár-érték arányban tökéletes választás a strand.

Immár négy éve ugyanezekkel az árakkal dolgozunk. Nonprofit társaságként elsősorban nem a minél nagyobb nyereség az elsődleges célunk, hanem bevételeinkből az uszoda és strand infrastruktúráját, karbantartását és biztonságos üzemeltetését biztosítjuk. Idén is több felújítás történt a létesítményünkben: új burkolatot kapott a medencénk élményrésze, a zuhanyzót is felújítottuk, illetve a teljesen megújultak a vizesblokkjaink. A strandot költséghatékonyan üzemeltetjük, mert fontosnak tartjuk, hogy a lakosok, családok, gyermekek megfizethető áron vehessék igénybe a szolgáltatásainkat – mondta el Karvasz Károly.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva