Napok múlva élőben hallgathatjuk a Crazy Town-t

Szerző • 2015-11-25 • Hírek, Programok Napok múlva élőben hallgathatjuk a Crazy Town-t bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva993

Magyarországra érkezik a CrazyTown, az együttes, aminek a 2001-es év legnagyobb slágerét, a Butterfly-t is köszönhetjük. A hírhedt banda augusztusban visszatért, és új albumot adott ki, ebből is hallhatunk majd szerzeményeket december 2-án, a Dürer Kertben.

Az amerikai zenekar a The Brimstone Sluggers című nyári albumával – amihez 2013-ban láttak hozzá a világhírű zenészek – koncertezi végig Európát (helyszínek lejjebb).

Bár nem nevezhetők ”egyslágeres” zenekarnak, legsikeresebb dalukat, a Butterfly-t – amit még olyan bulikon is lejátszották, amikhez egyáltalán nem volt illett a zenei stílus, amit képvisel – évekkel később is játszották a rádiók és a televíziós csatornák. Második lemezük már nem volt sikeres: a 2000-es ”Darkhorse” után a kiadójuk megszakította velük a kapcsolatot, és a zenekar is megpihent. Hosszú szünet után, 2011 őszén három új dallal jelentkeztek, de ismét leálltak, mivel 2012-ben az énekes, Shifty Shellshock drogfüggőségének köszönhetően kómába esett.

Jegyelővétel ITT lehetséges

Koncertdátumok:
Nov. 25. The Borderline – London, Anglia
Nov. 26. Ivory Blacks – London, Anglia
Nov. 27. Southamton Joiners – Southampton, Anglia
Nov. 28. Bedford Esquires – Bedford, Anglia
Nov. 29. Matrix – Bochum, Németország
Nov. 30. Linden Park – Potsdam, Németország
Dec. 02. Dürer Kert – Budapest, Magyarország
Dec. 03. Viper Room – Bécs, Ausztria
Dec. 06. Rock’n’Roll Arena – Romagnano Sesia, Olaszország
Dec. 07. Kammgarn – Schaffhausen, Svájc
Dec. 08. Le Batofar – Párizs, Franciaország
Dec. 30. Whiskey a Go Go – Hollywood, California

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva