Négy éremmel tért haza az Akadémia úszója Szlovéniából

Szerző • 2018-07-20 • Hírek, Sport Négy éremmel tért haza az Akadémia úszója Szlovéniából bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva920

A Városgazda Utánpótlás Akadémia ifjú versenyzője, Berta Barbara a 17. születésnapját egy nemzetközi versennyel ünnepelte meg Szlovéniában. Egy arany két ezüst és egy bronz került a hátizsákba.

„Azért indítottuk Barbit a versenyen, hogy a Duna Arénában elért formáját kicsit még szinten tartsuk. Ennek megfelelően nagyon jól sikerült a verseny! Nem csak az ifi korosztályban ért el csodálatos eredményeket, hanem a felnőttek között is tudott érmet szerezni. Sajnos a korábbi sérülése kiújult, így 100 mellen nem indítottuk. A többi számban viszont „A” döntős lett és érmekkel zárta a hétvégét” – nyilatkozta Pasku Balázs edző az akademia18.hu-nak.

„Nagyon jól éreztem magam! A versenyszámok egészen jól mentek. Tetszett a közönség, hiszen nagyon jó volt a hangulat. Edzőmmel, Balázzsal nagyon jól sikerült a közös munka, ami meghozta a gyümölcsét. Nagyon régen versenyeztem már nyitott medencében, ezért szokatlan volt. Véleményem szerint hamar megtanultam kezelni az akadályokat. Sajnos a sérülésem a legrosszabbkor jött, de szerettem volna javítani 100 mellen is a legjobb időmön, de talán majd legközelebb” – mondta a cikkben Berta Barbara.

Forrás: akademia18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva