Nem biztos, hogy a hétvégén visszatér a tél

Szerző • 2018-03-13 • Hírek, Közélet Nem biztos, hogy a hétvégén visszatér a tél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva616

Az OMSZ korábban bejelentette, hogy a hétvégén havazni fog, de a legújabb hírek szerint lehet, hogy mégsem lesz belőle semmi. Az OMSZ azt ajánlja, hogy aki már most el szeretné tervezni, mit csinál a hosszú hétvégén, az figyelje a friss előrejelzéseket.

A meteorológiai szolgálat a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy nem tudják megjósolni a hétvégi időjárást, megfogalmazásuk szerint “péntektől igencsak széttartanak a lehetséges forgatókönyvek, melyek közül akadnak szélsőséges verziók is a következő hétvége időjárására vonatkozóan.”

Azt viszont már látják előre, hogy szerdán milyen idő lesz. Információik szerint aznap csapadékosra fordul az idő, főleg a déli országrészben fordulhat elő zápor. Hajnalban 1-7 fok lesz, napközben pedig akár 14 fok is lehet. Nemzeti ünnepünkön, március 15-én pedig kissé felhős lesz az ég, de a borús idő mellett 9-15 fokos melegben sétálhatunk az utcákon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva