Nem sikerült megakasztani a szegedi hengert

Szerző • 2014-12-16 • Hírek, Sport Nem sikerült megakasztani a szegedi hengert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1113

Nem tudta megszorongatni a Lőrinci sportcsarnokban a Pick Szeged csapatát a PLER a  férfi kézilabda NB I 18. fordulójában. Juan Carlos Pastor együttese 35-25 arányban múlta felül a 18. kerületieket.

Az eddig veretlen Szeged érkezett a hétvégén Budapestre és bár sok hibával játszottak, a mérkőzés már az első félidőben eldőlni látszott. A PLER nem tudta megszorongatni Vadkertiéket annak ellenére, hogy 25 alkalommal vették be Sierra kapuját.

pler02_bent

Prodanovics hetesével szerzett vezetést a vendégcsapat, majd Zubai volt elemében, háromszor is betalált. A hazai együttes becsülettel küzdött, 12-7-ről 12-9-re zárkózott fel, ám Pastor időkérése után meglépett a MOL-Pick, amely hat góllal, 20-14-re vezetett félidőben, a hazaiak a 20. perc környékén tudták leginkább megközelíteni a Szegedet, ekkor három gól volt a különbség a két csapat közt, de a Illyésék összekapták magukat és egyértelműsítették előnyüket. A  második játékrészben tovább növelte a különbséget a vendégcsapat, nem forgott veszélyben a szeged bajnoki győzelme.

PLER–MOL-Pick Szeged 25–35 (14–20)
Férfi kézilabda NB I, 18. forduló. Budapest, Lőrinci sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Felhő, Öcsi.

PLER: KRÁNITZ – Gyene 4/3, LEIMETER 4, Kocsi 2, Vadkerti G. 2, J. Mikita 4, Auth. Csere: Váczi (kapus), KEMÉNY 2, Rédai 1, Bak 3/1, M. Mikita, Bohács, Laurencz 3, Tóth P., Stranigg. Vezetőedző: Hutvágner István.

MOL-Pick Szeged: SIERRA – Prodanovics 2/1, ZUBAI 4, Blazevic, Källman 3, Ilyés 4, BOMBAC 2/1. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh 5/1, Vranjes 1, Robledo 2, Vadkerti A. 3, Mindegía, Parrondo 3, ANCSIN 6. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. Hétméteres: 4/4, ill. 5/3. Kiállítás: 8, ill. 8 perc.

pler03_bent

Hutvágner István: – Ez a realitás. A huszonöt lőtt gól mindenképpen előremutató. Ilyen játékkal, azt gondolom, a mi szintünkön lévő csapatokkal nagyon jó meccset tudunk játszani. Elégedett voltam maximálisan a fiúkkal, amit kértem tőlük, azt megcsinálták. Mindenki játszott, mindenki meccsben maradt, ez volt a legfőbb célunk!

Juan Carlos Pastor:Játszottunk két felállással összességében egy-egy félidőt, de sajnos látszik a csapatomon, hogy hiányzik a pihenés, ennek tudható be, hogy visszafogott teljesítményt nyújtottunk.

 

Forrás: delmagyar.hu, plerbudapest.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva