Nem találják a kerületi rendőrök a két kiskorút, a lakosság segítségét kérik

Szerző • 2019-02-11 • Hírek, Közélet Nem találják a kerületi rendőrök a két kiskorút, a lakosság segítségét kérik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva686

Demeter Ferencben és Csíki Nórában két közös dolog biztosan van. Mindketten 16 évesek, és egyikükről sem lehet tudni, hol vannak. A pestszentlőrinci rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásukban.

A police.hu szerint a két fiatal 2019. február 9-én egy XVIII. kerületi lakásból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Demeter Ferenc körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű, jobb alkarján rózsafüzér tetoválás látható. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Csiki Nóra körülbelül 150 centiméter magas, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható Demeter Ferencet, vagy Csiki Nórát felismeri, tartózkodási helyükről, vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva