Nemzetközi graffitis találkozó a kerületben

Szerző • 2017-08-14 • Hírek, Programok, Videók, Videók a nagyvilágból Nemzetközi graffitis találkozó a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3688

Meeting of styles néven idén is megrendezik a nemzetközi graffitis találkozót és közös alkotást a 18. kerületben a Május 1. téren augusztus 19-20-án.

A közel harminc külföldi és mintegy húsz hazai graffiti művész találkozóját a május 1. téren, a Szemere telepi vasútállomásnál rendezik meg.

A Meeting Of Styles (MOS) egy nemzetközi streetart és graffiti rendezvénysorozat, amely 1997-ben jött létre Németországban. Azóta Indonéziától El Salvadoron át Chicagobanban és Sydneyben is megrendezték már a márkanévvé vált sorozatot. A szabad fordításban ,,Stílusok találkozásának” is nevezhető 2 napos program célja a műfaj regionális és nemzetközi színtéren is kimagasló grafikai tudású művészeit felvonultatni Budapesten, a fesztivál keretében.

Mindamellett, hogy az idelátogató alkotók munkáival színesedik Budapest XVIII. kerületének több mint 1200 m2 nagyságú falfelülete, az esemény lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre és a tapasztalatcserére a nagyjából 30 magyar és 30 külföldi vendégművész között – mondta el Árvay Márton főszervező.

Az esemény Facebook-oldalát ide kattintva találják.

A tavalyi esemény videós beszámolóját itt találják!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva