Nemzetközi Macskakiállítás lesz Budapesten!

Szerző • 2015-09-30 • Hírek, Programok Nemzetközi Macskakiállítás lesz Budapesten! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1703

A Macskamánia Magyar Macska Egyesület Nemzetközi Macskakiállítást rendez idén október harmadikán és negyedikén, a Lurdy házban. Gyermek belépőjegyek négyszáz forintért, felnőttek pedig ennek a duplájáért válthatók majd.

A világ egyik legaranyosabb kiállításán naponta több száz különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok és kedvezményes vásár várja az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vesznek a rendezvényen.
A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltetik magukat, akik óriási kedvezménnyel árusítják a termékeiket délelőtt tíztől délután 18 óráig.

A macskák körülbelül tízezer évvel ezelőtt kezdtek el az ember társaságában élni tudatosan, s az évek alatt kijutott nekik a tiszteletből és imádatból éppúgy, mint a gyűlöletből és megvetésből. Napjainkban egyre több országban veszik át a vezetést a kedvenc állatok népszerűségi listáján és az utóbbi évszázadban soha nem látott lendületet vett a fajtatiszta macskák tenyésztése, illetve az újabb és újabb fajták kialakítása is.

Amíg az eseményre várakozik, olvasson el 82 érdekességet a macskákról, és legyen Ön a legtájékozottabb vendég október első hétvégéjén!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva