Nőnapi köszöntő orchideával

Szerző • 2015-03-09 • Hírek, Könnyű Nőnapi köszöntő orchideával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3177

Nőnapi ünnepséget rendezett március 4-én a kerületi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület (NYÉVE) a Kondor Béla Közösségi Házban.

Immár huszonöt éve rendez nőnapi ünnepséget a NYÉVE az önkormányzat támogatásával a kerület nyugdíjasainak, amelyen mindig nagyon sokan vesznek részt. Most sem volt ez másként, zsúfolásig megtelt a Kondor Béla Közösségi Ház színházterme.

nonap01_bent

Megható, nagyon jól esik, hogy megemlékeznek a nőkről a férfitársaink – mondta Kerék Katalin, a NYÉVE elnökhelyettese. – Örömmel tölt el minket is, hogy erre az alkalomra készülődhetünk, ünneplő ruhát vehetünk fel, és együtt lehetünk…

nonap02_bent

Freyberger László, a NYÉVE elnöke üdvözölte a nyugdíjasok nőtagjait, majd az erősebb nem képviseletében kérdést tett fel azoknak a férfitársainak, akik vezettek már háztartást, részt vettek a gyermeknevelésben, és emellett még a munkahelyükön is helyt álltak, hogy vajon valóban a női nem a gyengébb nem? – Bár már egyre kevésbé van divatja a nemzetközi nőnap megünneplésének, azért nem illik elfelejteni a hölgyeket, akikkel bár sokszor nehéz, mégsem létezünk nélkülük, mi férfiak – tette hozzá tréfásan.

nonap03_bent

Az elnök beszédét követően Szarvas Attila Sándor alpolgármester is meleg szavakkal köszöntötte a nőket: „Naponta gyűlik az adósság, amivel, mi férfiak tartozunk a nőknek a gondoskodó türelmükért, óvó szeretetükért, a megértő simogatásért, önfeláldozásért, a tiszta ruháért, a jó ételekért, és a meleg családi fészekért.”

Az ünnepség műsoros programmal folytatódott, amelyben többek között Franciscy Erzsébet, Újvári Ferenc és Nógrádi-Tóth István működött közre.

nonap04_bent

A rendezvény végén az alpolgármester és a NYÉVE férfitagjai egy-egy orchidea virágot nyújtottak át a nővendégeknek.

(Címlapkép: pinterest.com)

bp18.hu, Fülep Erzsébet

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva