November 7-én kezdődik idén a lomtalanítás a 18. kerületben

Szerző • 2018-09-30 • Hírek, Közélet November 7-én kezdődik idén a lomtalanítás a 18. kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva12869

Kikerült az FKF weboldalára a 2018-as lomtalanítás 18. kerületi időpontja. Pestszentéőrinc-Pestszentimrén november 7-től 21-ig lesz lomtalanítás.

A lakosság minden évben igénybe veheti az FKF Nonprofit Zrt. éves, meghatározott időpontban történő, külön díjazás nélküli lomtalanítási szolgáltatását. Az éves lomtalanítás keretében lehetőség van megválni a háztartásoknál keletkezett nagydarabos hulladékoktól.

A lomtalanítási területeket körzetekre osztotta az FKF, amely alapján az adott területről, koncentráltan, nagy erőkkel szállíthatják el a kikészített lomokat.

“Nyomatékosan felhívjuk a lakosok figyelmét arra, hogy az itt jelzett időszak a kerület egészét érintő lomkikészítési időintervallum. Az ingatlant érintő lomtalanításról, illetve a lom kikészítésének pontos időpontjáról a lakosok a postaládájukba eljuttatott hírlevélből tájékozódhatnak. Az időpontok kialakításánál fokozott figyelmet fordítunk a hivatalos nemzeti, vallási és kegyeleti ünnepekre, valamint a választásokra, amikor Társaságunk lomtalanítást nem végez” – írták.

A lomok kihelyezésének módja:

A lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki!
A lomokat ne az úttestre tegyék, mert akadályozhatják a forgalmat, illetve balesetet okozhatnak!
Az FKF a lomtalanítást követően elvégzi az úttest takarítását.

További információ: https://www.fkf.hu/hulladekgazdalkodas-lomtalanitas

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva