Nyári kátyúmentesítés

Szerző • 2018-07-17 • Hírek, Közélet Nyári kátyúmentesítés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1180

Minden évben folyamatosan végzik a kátyúzást a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. szakemberei. Idén is rengeteg kátyú jött létre a fagyos tavasz és a csapadékos időjárás miatt.

Az utak minőségének folyamatos ellenőrzése mellett a városüzemeltető cég ügyfélszolgálatára érkező lakossági bejelentések is sokat segítenek abban, hogy még pontosabb képet kapjanak az illetékesek a kerületi utak állapotáról.
A Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatának vezetője, Vargáné Gedei Anikó elmondta, hogy minden egyes bejelentést kivizsgálnak, és ütemezés szerint javítják a kátyúkat.

A nyár közepéhez közeledve 3000 négyzetméternyi kátyú található Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. A Városgazda idén már több mint 1800 négyzetméter útfelületet javított ki, az infrakátyús csapatunk folyamatosan dolgozik a kátyúk eltüntetésén. Listázzuk és osztályozzuk a kátyúkat, így elsőként a balesetveszélyes és forgalmas útszakaszokon találhatókat javítjuk, majd ezek után következnek a kisebb és kevésbé forgalmas útszakaszok. Bízunk benne, hogy a munkánkkal kényelmesebb és biztonságosabb utakat biztosíthatunk az autósoknak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva