Nyári Napközis Tábor 2018-ban is a Bókay-kertben

Szerző • 2018-06-20 • Hírek, Programok Nyári Napközis Tábor 2018-ban is a Bókay-kertben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva5081

A Nyári Napközis Tábor 2018. június 25.-augusztus 24. között működik a szokott helyen, a Bókay-kertben. Mutatjuk a részleteket a hivatalos tájékoztató alapján!

A nyári napközis tábor első turnusa június 25-én indul.

Elérhetőség:
Cím: 1181 Budapest, Szélmalom u. 33.
Telefon (munkanapokon 8-17 óráig): 06-20-485-35-09,
június 25-től a 290-10-34 is hívható.

A Napközis Tábor vezetői:
1-5. hét: Kuba Gábor, Eötvös Loránd Általános Iskola
6-9. hét: Székely Edit, Darus U. Általános Iskola

A tábor díja:

1. kerületi lakcímmel rendelkező gyermek:
489.- Ft/nap (ételérzékeny 527.- Ft/nap) + 100.- Ft/nap táborhasználati díj. A gyermek lakcímkártyájának bemutatása szükséges, ennek elmaradása esetén a 2. pontban megjelölt díjat kell fizetni.

2. kerületi lakcímmel nem rendelkező gyermek:
825.- Ft/nap (ételérzékeny 1.445.- Ft/nap) + 700.- Ft/nap táborhasználati díj.

3. Szünidei étkezésre jogosult jegyzői HH/HHH határozattal rendelkező gyermekek részére az étkeztetés és a táborhasználat térítésmentes. Az erre vonatkozó nyilatkozatot az igénybe vétel előtt a Csibész Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársainál lehet kitölteni. A nyilatkozat kitöltésének elmaradása esetén a kedvezmény nem vehető igénybe.

4. A Budapest Főváros XVIII. Kerület
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata irányítása alatt álló költségvetési szervekben, valamint az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő cégekben dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és munkavállalók, kerületi lakcímmel nem rendelkező gyermekei részére az 1. pontban megjelölt díjat kell fizetni. A kedvezményre való jogosultságot munkáltatói igazolással lehet érvényesíteni. Amennyiben ez elmarad, akkor a 2. pontban meghatározott díjat kell fizetni.

Befizetés:

A tábor előtti héten június 20-án lehetett előre befizetni a tábor díját a Bókay-kertben.

A tábor működése alatt a befizetés mindig keddi napokon lehetséges a Bókay-kertben 800-1800 között, valamint július 2-től hétfői és szerdai napokon 10-15 óráig a Csibész Család- és Gyermekjóléti Központban (Kondor Béla sétány 17.), egy vagy két héttel előre, lásd a táblázatot a túloldalon.

Foglalkoztatás:

– A tábori élet átlag 20 fős csoportokban (rajokban) folyik, a gyerekeket azonos iskola, érdeklődés, életkor szerint rendezzük csoportokba a lehetőségek figyelembevételével. A rajvezetők szakképzett pedagógusok. A tábor területén biztosítjuk a gyermekek felügyeletét, és a háromszori étkezést.

– A napközis tábor hagyományos foglalkozásait (azaz a gyermekek részvételét a különböző báb, bűvész, zenés előadásokon, autóbuszos- és hajókirándulásokon), a mindennapos kézműves foglalkozásokat, a tábori sport és egyéb versenyeket idén is biztosítjuk. A városi portyázások és a belépők esetén felmerülő költségeket (amelyekről előzetesen papíron tájékoztatjuk a szülőket) külön kérjük biztosítani. Akinek ez gondot okoz, azok gyermekeinek ezekben az időpontokban a tábor területén biztosítunk foglalkozást.

A táborban a hagyományos alaprajok mellett a feltüntetett szakemberek által szervezett, vezetett SZAKRAJI FOGLALKOZÁSOK is igénybe vehetők.

Ezekben az esetekben az étkezési és a táborhasználati díjak mellett be kell fizetni a szakraji foglalkozások díját is.

A szakraji foglalkozások:

– Kézműves
– Úszás (kezdő, haladó)
– Túra
– Kerámia
– Kocka (LEGO)
– Labdrúgás
– Tenisz
– Mazsorett
– Akrobatikus rock and roll
– Zumbatánc
– Harművészet (önuralom, kitartás fejlesztése)

Napirend

Reggel 6.00-8.00 között a tábor Szélmalom utcai kapujánál ügyeletet tartunk, fogadjuk a gyerekeket.

A tábori foglalkozások ideje: 8.00-16.30 óra.

A tábor kapuját 17.00 órakor zárjuk, ezután nem tudunk felügyeletet biztosítani!

A gyerekek 16.30 előtt csak a szülővel vagy annak írásos engedélyével hagyhatják el a tábort. Napközben útbaigazítást kaphatnak a Szélmalom utcai bejáratnál a portaszolgálattól. Itt találhatók a rajnévsorok, a tábor térképe és a programtábla.

A gyerekek táborba- és hazakíséréséről a szülőnek kell gondoskodnia. Segítségképpen az eddigi gyakorlatnak megfelelően a 182, 184, 282E, 284E, 198 és 183 buszjáratok Varjú utcai megállójában reggel 6.45-7.45 fogadjuk a gyerekeket és a 16.30-as táborzárás után ide kísérjük vissza őket. Kérjük a szülőket, mondják meg gyermekeiknek, melyik buszra kell felszállniuk, s erről a kísérőt is tájékoztassák.

Kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket az időjárásnak megfelelő öltözetben és tisztasági felszereléssel indítsák útnak reggelente, és ne engedjenek értékes játékot, telefont, nagycímletű pénzt a táborba hozni.

Tábornyitás előtt felvilágosítás kérhető (munkanapokon 8-17 óráig) a 06-20-485-35-09 telefonszámon és a szakrajok szervezőtől!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva