Odaadó munkát végeznek a betegekért

Szerző • 2014-12-21 • Egészség, Hírek, Közélet Odaadó munkát végeznek a betegekért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1341

A decemberi fizetés mellé pénzjutalmat is kaptak a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft. munkatársai. Ughy Attila polgármester és Dömötör István alpolgármester december 18-án ellátogatott a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe, hogy tájékoztassák az intézmény dolgozóit arról, hogy az önkormányzat pénzjutalommal ismeri el a munkájukat.

Dr. Maitz László, a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója üdvözlő szavait követően Ughy Attila a kerület vezetése nevében megköszönte az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját.

A polgármester elmondta, hogy az év folyamán több szűrővizsgálati napot is rendezett az önkormányzat és a szakrendelő, amelynek munkatársai a szabadidejüket is feláldozva segítettek a vizsgálatok elvégzésében. De ezen kívül is ott voltak a nagyobb kerületi rendezvényeken, ahol szintén szűrővizsgálatokat végeztek.

Clipboard32

Az önkormányzat a több alkalommal részesítette anyagi elismerésben a Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. dolgozóinak odaadó munkáját, és határozott szándéka folytatni ezt jövőre is.

bp18.hu, Fülep Erzsébet

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva