Olimpikonok csatája a Sportízelítőn

Szerző • 2017-09-27 • Hírek, Sport Olimpikonok csatája a Sportízelítőn bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva640

Az elmúlt évek szokásaihoz hasonlóan idén szeptemberben is a sportágaké és egyesületeké volt a főszerep Pestszentlőrinc-Pestszentimre legnagyobb sportos rendezvényén, a XVIII. kerületi Sportízelítőn, a Bókay-kertben, ahol két olimpiai bronzérmes, Rédli Ádám párbajtőrvívó és Marosi Ádám öttusázó is összemérte tudását.

Az eseményen a 2014-ben az év magyar vívójának választott, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar párbajtőrvívó Rédli András lépett pástra a XVIII. kerület „sportarcaként” is ismert, 5 alkalommal az év öttusázójának választott Marosi Ádám, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar öttusázó ellen.

Bajnokaink egy rövid bemelegítést követően emberesen egymásnak estek, hiszen a két hadállományban lévő sportolónál ez talán alap követelmény is. Kevesen tudják, hogy míg Rédli András századosi, Marosi Ádám főhadnagyi rangot is képvisel. A közönség a látványos küzdelem után általános tájékoztatást kaphatott az adott sportágról és annak apró kulisszatitkairól; szó esett az öltözékről, sőt a helyes cipő megválasztásáról is. A rendezvényen résztvevők kérdéseket tehettek fel az ország sportbüszkeségeinek, és természetesen az autogramosztás és selfizés sem maradhatott el.

Reméljük, jövőre sokkal jobb időjárási körülményekkel várjuk majd a kilátó családokat, sport iránt érdeklődőket.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva