Önhöz is ellátogatnak a kéményseprők – mutatjuk, hogy mikor!

Szerző • 2016-01-20 • Hírek, Közélet Önhöz is ellátogatnak a kéményseprők – mutatjuk, hogy mikor! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1380

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. kerületünkben is megkezdte a kötelezően előírt kéményellenőrzéseket. A munkálatok múlthét végén kezdődtek a Aba utcában. Cikk végén közzé tettük a teljes ütemtervet, keresse meg, hogy lakóhelyén mikorra várható a kéményseprők látogatása!

A kéményellenőrzésekről egy közleményben tájékoztatja a 18. kerületi lakosokat a FŐKÉTÜSZ, amit alább olvashatnak:

“Az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények tükrében változhat. Természetesen tudjuk, hogy a lakosság számára milyen kellemetlenséggel jár, hogy az ellenőrzés idejére biztosítani kell a bejutást. Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról.

Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elérni a feltárt szabálytalanságok mielőbbi helyrehozását. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja. A fentiek tükrében amennyiben az Önök, illetve a lakosság részéről igény van rá, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. lakossági fórum és sajtóanyagok segítségével növeli a tájékoztatás hatékonyságát, illetve szakmai egyeztetés vagy bármilyen más fórum keretében áll a hatóság, valamint az Önkormányzat rendelkezésére.

A Társaságunk honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban, annak érdekében, hogy akár a hivatal dolgozói, akár a kerületi lakók széles körű tájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben” – olvasható a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. nyilatkozata.

A kéményseprés évi ütemtervének részleteiért kattintson ide!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva