Óriási drogfogás Pestszentlőrincen

Szerző • 2018-12-01 • Hírek, Közélet, Videók, Videók a nagyvilágból Óriási drogfogás Pestszentlőrincen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1294

Egy 20 éves brazil fiatal Sao Paulóból érkezett Ferihegyre, 90 kokainkapszulával a gyomrában. Egy kerületi hotelben fülelték le.

A rendőrség honlapja szerint a férfit november 30-án délelőtt, egy pestszentlőrinci hotelben kapták el, a szoba átkutatásakor 50 darab, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak.

A férfit kórházba szállították, mivel elmondta nekik, hogy “több” kokainkapszulát is lenyelt. A CT-vizsgálat valóban több, a hotelszobában talált kapszulákhoz hasonló tárgyakat mutatott ki a férfi gyomrában, de később további kapszulák is előkerültek a testéből. A mennyiség egészen meglepő: összesen 90 darabról van szó.

Az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy kokain volt az óriási kapszulákban. A lefoglalt kábítószer körülbelül 50 millió forintot ér a feketepiacon.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az esetről videó is készült:

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva