Ovi-sportpályán is cseperedhetnek

Szerző • 2018-10-08 • Hírek, Közélet Ovi-sportpályán is cseperedhetnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva375

Nem akármilyen napra ébredtek a Cseperedő óvoda gyermekei október 1-jén. A hónap első napján vehették birtokba azt a 12×6-os, mondhatjuk, „futballpályát”, amely bizonyára sok-sok örömöt szerez majd nekik.
A szép őszi időben Galgóczy Zoltán és Lévai István Zoltán alpolgármester is részt vett a pályaátadón, amely során a Cseperedő kicsinyei állták körbe a pályát, várva, hogy utána birtokba vehessék azt, ami nekik készült.

Lévai István Zoltán a megnyitójában azt is elmondta, hogy már egészen kisgyermek kortól fontos a rendszeres mozgás és testedzés, mert ez vezethet el ahhoz, hogy a későbbiekben napi igénnyé váljon a mozgás, ebből fakadóan az egészséges életvitel.

Galgczy Zoltán azt emelte ki, hogy a jövőben az érkező újabb óvodásokat is kiszolgálja majd a műfüves pálya, amelyen a focin túl más labdajátékokat, s különböző játékokat is gyakorolhatnak a gyerekek.

Az Ovi-Sport képviseletében Sebestyén Kata szólt a gyerekekhez, aki elmondta, hogy az alapítvány a lehető legnagyobb örömmel adja át az ovisoknak a pályát, mert vitathatatlan, hogy minden eltöltött óra hasznos és élményt adó lesz itt a gyerekeknek. Végezetül elmondta azt is, hogy egy új sportágat, a judót is előkészítik, mert ez kiválóan segíti a legkisebbek sportmozgásainak, kordinációinak az időben történő elsajátítását.

Az ünnepség után az óvoda mintegy 120 „hallgatója” ki is próbálta a pályát, s a látottak alapján, állandó lesz azon a forgalom.

bp18.hu, R.F.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva