Pályázat nehéz szociális körülmények között élő gyermekek részére

Szerző • 2018-05-27 • Hírek, Oktatás Pályázat nehéz szociális körülmények között élő gyermekek részére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva628

A Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közoktatásért Közalapítvány pályázatot hirdet rászoruló, de a szociális hálóból kiesett, önkormányzati támogatásban nem részesülő tanulók részére tanulási feltételeik megkönnyítéséhez a 2018/2019-es tanév folyamán 10 hónapon át folyósított ösztöndíj formájában.

Pályázók köre: Azok a XVIII. kerületi állandó lakcímmel rendelkező, nappali tagozaton tanuló diákok, az 1. évfolyamtól a 13. évfolyamig, akiknek a családjában az egy főre jutó nettó jövedelem 45 000 és 70 000 forint között van.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
– a pályázó tanuló nevét
– a születési időt
– a családban az egy főre jutó bruttó jövedelmet
– az iskolaigazgató és az osztályfőnök ajánlását

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. június 8.
A pályázat benyújtásának helye postai úton vagy személyesen: Napraforgó Óvoda, 1186 Budapest, Tövishát u. 6.
A pályázat elbírálásának határideje: 2018. június 15.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kérhető Mezeiné Bakóczay Hedvigtől a 294-4138-as telefonszámon.
A pályázat elnyeréséről az érintett gyermekeket a kerületi székhelyű intézményeken keresztül, a kerületen kívüli intézményben tanuló gyerekeket postai úton értesítjük.
Pályázni csak az erre rendszeresített pályázati adatlapon lehet, amely letölthető a www.kozoktkozalp18.hu oldalról, vagy beszerezhető a XVIII. kerületi általános iskolákban és a Napraforgó Óvodában.

A közalapítvány kuratóriuma

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva