Ember a szűrőben – így takarítunk meg milliókat

Szerző • 2020-04-24 • Hírek, Közélet Ember a szűrőben – így takarítunk meg milliókat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva150

A Park Strand vízszűrőjét több mint 30 éve állították üzembe, és az idő vasfoga sajnos nem kímélte, egy-egy helyen már lyukat is ütött rajta – csere érett lett. Egy új szűrő azonban 8 millió forintba kerülne, és maga a csere is igen bonyolult lenne, ezért döntött úgy a Városgazda18, hogy felújítják azt – olvastuk a varosgazd18.hu oldalon.

A szűrő a Park Uszoda alagsorában található, és meg kellene bontani az épület tetejét, hogy daruval beemelhessék az új vízszűrőt. A strand szűrőjében egyébként 3 köbméter homok tisztítja a vizet, tehát nem kicsi. A Városgazda18 munkatársai a felújítás mellett döntöttek, műgyantával és egyéb speciális anyagokkal hozzák rendbe a régi szűrőt, ami így még hosszú éveken keresztül elláthatja a feladatát. Jelentős az anyagi megtakarítás is, ugyanis mintegy 500 ezer forintból fiatalítják meg a berendezést. Közben a strand medencéjén is elvégzik a tavaszi karbantartási munkálatokat.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva