Megújult a Park Uszoda szaunája

Szerző • 2020-01-17 • Fejlesztések, Hírek Megújult a Park Uszoda szaunája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva641

A Városgazda munkatársai elkészültek a Park Uszoda szauájának átépítésével, és nemcsak a fa elemek, hanem a világítás is teljesen megújult. A korábbi két lámpatestet sokkal látványosabb és hangulatosabb világításra cserélték – írta a varogazda18.hu.

Amióta a Városgazda18 beépítette a szaunázás árát az uszodai belépőjegyek árába, azóta még többen veszik igénybe a lazításnak ezt a módját, a Park Uszoda nagy szaunáját például évente mintegy 15 000 vendég használja. A kerületi uszodák szaunáinak a felújításait, illetve átépítéseit rendszeresen a Városgazda Uszodaüzemeltetési osztályvezetője, Bögös József és Ladoneczki István villanyszerelő közösen szokták kivitelezni.

– A szaunahasználati szokásokat én ismerem a legjobban a vállalatnál, és ez már a negyedik ilyen típusú felújításunk. A hőség, speciális körülmények és komoly igénybevétel miatt a fák elhasználódnak. Ennek a fajta igénybevételnek és a minőségi elvárásoknak csak kevés alapanyag felel meg. Bírnia kell az extrém meleget, párát, csomó- és szálkamentesnek kell lennie, véletlenül sem okozhat sérüléseket a ráülő embereknek. Ugyanakkor a kiválasztásánál azt is figyelembe kell venni, hogy a szauna hőjében nem melegedhet fel a fa, mert akkor nem lehetne ráülni – tudtuk meg Bögös Józseftől.

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva