Patika nyílt az Alacskai úton

Szerző • 2014-08-20 • Egészség, Hírek, Közélet Patika nyílt az Alacskai úton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1336

A nyáron új gyógyszertár nyílt az Alacskai út 6. szám alatt, javítva a lakótelepen és a Ganzkertvárosban élők gyógyszerellátását, új szolgáltatásaival alkalmazkodik a mai igényekhez, az ittlakók kéréseihez.

– A Tölgy patika évekkel ezelőtti bezárása nagy gondot okozott, így érthető örömmel fogadták a lakók az Írisz Gyógyszertár július 21-i megnyitását. Személy szerint én a nyitáson túl annak is örülök, hogy a patika dolgozói közül szinte mindenki XVIII. kerületi lakos – mondta Dámsa József, a körzet fideszes önkormányzati képviselője.

2

Az új patika hétfőtől péntekig 7–20 óráig, szombaton és vasárnap is 8–18 óráig tart nyitva. A vásárlás összegét bankkártyával is ki lehet fizetni, és a gyógyszertár vezetősége a nyár végéig több egészségpénztárral is szerződést köt, így a tervek szerint szeptemberben már el tudják fogadni az egészségpénztári kártyákat. Addig is az egészségpénztáraknál elszámolható számlát adnak a vásárlásról. A gyógyszertár a szolgáltatások keretében a betegek által igényelt gyógyászati segédeszközöket is beszerzi, és szeptembertől homeopátiás tanácsadást is szervez.

1

Újdonságként a gyógyszerek házhoz szállítása is a közeljövő tervei közé tartozik.
– A nyitás óta eltelt egy hónap visszajelzései szerint az itt élők örömmel fogadták a patikát, amelyre valóban nagy szükség volt. A szolgáltatásokra visszatérve érdemes kiemelni, hogy a későbbiekben a gyógyszertár dolgozói a vérnyomás-, vércukor- és vérzsírmérést ingyenesen kívánják végezni a gyógyszerészi gondozás keretében – tette hozzá Dámsa József.

 

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva