Patkánymentesítés Budapesten – Ön is segíthet, tegyen bejelentést!

Szerző • 2020-06-03 • Hírek, Közélet Patkánymentesítés Budapesten – Ön is segíthet, tegyen bejelentést! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva204

Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából 2018. július 23-tól az RNBH Konzorcium végzi a főváros patkánymentesítését. Amennyiben lakókörnyezetében ilyen rágcsálókat látunk vagy azok jelenlétére utaló jeleket észlelünk, mindenképpen tegyünk bejelentést. Bejelentést három módon tehetünk: telefonon, a 06-70-364-6531-es telefonszámon, munkanapokon 8-16 óra között; e-mailbenen, a patkanyirtasbudapest@gmail.com címen és weben, a https://www.rnbh.hu/panaszbejelento/ oldalon.

A bejelentőben mindenképpen meg kell jelölni az észlelés pontos helyét (irányítószám, utca, házszám), rövid leírást a látottakról (pl. élő patkány a pincében), valamint meg kell adni egy elérhetőséget, lehetőleg egy telefonszámot, amelyen az irtást végző vállalkozó eléri a bejelentőt. A teendőkről Szaniszló Sándor polgármester tájékoztatta a kerületieket Facebook-oldalán.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva