Pedagógusok iskolája a gyerekekért! 35 éves a Kondor suli

Szerző • 2015-10-23 • Hírek, Oktatás Pedagógusok iskolája a gyerekekért! 35 éves a Kondor suli bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1464

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepli idén a Kondor Béla Általános Iskola. A programot változatos iskolai vetélkedők, országos versenyek és öregdiák-találkozó színesíti.

A Kondor Béla Általános Iskolában dolgozó pedagógusok azt vallják, hogy a legfőbb dolog a tanulás megszerettetése a diákokkal, melyet barátságos, szeretetteljes hangulatban a gyermekközpontú oktatási-nevelési program garantál.

kondor01_bent

A tanulás mellett azonban kiemelt figyelmet fordítanak a változatos programokra – versenyek, kulturális rendezvények, tanulmányi kirándulások és táborok – melyek mind-mind segítenek a diákok látókörének szélesítésében. Az 1981-ben épített, több mint 2000 fő befogadására képes intézményben hatalmas ablakok, tágas folyosók és kényelmes aula van, míg kívülről az épületet sportpályákkal tarkított kert övezi.

kondor02_bent

A méltán népszerű iskola idén, fennállásának 35. évfordulója alkalmából egy egész éven át tartó rendezvénysorozattal ünnepel.

A programokat úgy próbáltuk összeállítani, hogy az egész év folyamán mindenki találjon valami érdekeset – mondta Tóth Mariann tanár, a rendezvény főszervezője.

A rendezvénysorozat nyitóünnepségén, október 16-án rajz-, és sportversenyeket, valamint kutyásfoglalkozást tartottunk. Az eső ellenére az udvarunkat egy faültetés keretében szépítettük, de a záró lampionos felvonulás már az épületben haladt körbe.
Novemberben az intézmény országos, majd kerületi rajzversenyt tart, a későbbiekben pedig a karácsonyi gálán és az öregdiáktalálkozón vehetnek részt az érdeklődők.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva