Pénteken két karambol volt a mérleg Pestszentlőrincen

Szerző • 2016-02-12 • Hírek, Közélet Pénteken két karambol volt a mérleg Pestszentlőrincen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1165

Két baleset is történt pénteken a kerületben. Az Üllői úton, a Lakatos úti csomópont közelében ütközött két autó, az egyik a villamossínekre csúszott; néhány órával később a Nagykőrösi és a Vasút utca kereszteződésében történt baleset – mindkét helyszínre mentőket is hívni kellett.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel közölte, hogy két autó ütközött össze a Lakatos úti csomópont közelében, és az egyik összetört jármű a villamosforgalmat is akadályozta, a térségben a forgalom minden irányból lelassult. A balesetben négyen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az 50-es villamos helyett pótlóbuszok jártak a Villanytelep és a Szarvas csárda tér között az ütközés miatt.

Néhány órával később szintén két autó ütközött össze, ezúttal a Nagykőrösi út és asút utca kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg.

Fotó: https://www.facebook.com/bkkbudapest/?fref=ts

MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva