Pénteken kezdődik a Kóstoló!

Szerző • 2015-09-02 • Hírek, Programok, Szórakozás Pénteken kezdődik a Kóstoló! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1435

Már csak kettőt kell aludni és a Bókay-kertben kezdődik kerületünk legnagyobb fesztiválja a Szeptemberi Kóstolót. A szeptember 4-től 6-ig tartó esemény középpontjában természetesen idén is a gasztronómia áll.

A már korábban regisztrált felnőttcsoportok szombaton, a gyerekcsoportok pedig vasárnap főzőverseny keretében mérhetik össze tudásukat.

A szakmai zsűrit idén is Kovács Lázár vezeti. Az italok között ezúttal a pálinkáé lesz a főszerep.

Az első, pénteki napon, az elmúlt évekhez hasonlóan a klasszikus rock képviselői gondoskodnak a jó hangulatról – ezúttal a Mobilmánia és a Lord zenekar lép fel. Szombat este a Nagyszínpadon az Ivan and the Parasolt a Kovács Áron vezette StarMachine követi, míg a Fesztivál Színpadon látható-hallható lesz például a Maszkura és a Tücsökraj, a Harmonia Garden és a Holdviola.

Vasárnap délben Levente Péter szórakoztatja a gyermekeket, este pedig az Anna & the Barbies zárja a programot. Lesz sport is: szombaton a Városgazda Utánpótlás Akadémia tart aerobic-, thai-boksz- és ökölvívás-bemutatót.

A részletes programért kattintson ide!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva