Pestszentlőrinci gyilkosság – rögtön elfogták a tettest

Szerző • 2015-02-28 • Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Pestszentlőrinci gyilkosság – rögtön elfogták a tettest bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1911

Február 26-án holtan találtak egy idős asszonyt a pestlőrinci házában, a rendőség még aznap elfogta a gyilkost, aki a kihallgatás során elismerte a bűncselekményt. Videó!

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 26-án a délutáni órákban a Budapest XVIII., Gyékény tér egyik családi házában hozzátartozója holtan talált egy 83 éves nőt. A helyszíni- és halottszemle megállapításai szerint az idős asszony emberölés áldozata lett. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2015. február 26-án 23 óra 30 perc körüli időben a főváros IX. kerületében menekülés közben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves D. Mariannát.

A nőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

D. Mariannával szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le, egyben előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva