Pihenőpadok az Alacskai úton

Szerző • 2018-05-25 • Hírek, Közélet Pihenőpadok az Alacskai úton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1067

Lakossági kérést teljesített az önkormányzat az új pihenőpadok kihelyezésével Ganzkertvárosban.

Senki nem szeret cipekedni, főleg melegben és messzire. Egy-egy bevásárlásból hazaindulva lépten-nyomon találkozhatunk szatyrokkal is bajlódó, babakocsit toló kismamákkal vagy jobb esetben kerekes bevásárlókocsit húzó, rosszabb esetben telepakolt cekkereket cipelő idősekkel.

Ganzkertvárosban az idősebbek jelezték az önkormányzatnak, hogy a Királyhágó út, Nemes utca, Alacskai út találkozásánál lévő élelmiszer-áruház messze van a buszmegállóktól, és amíg odaérnek, többször is meg kell állniuk a vásárolt áruval teli szatyrokkal.

Az Alacskai útnak ezen a szakaszán eddig egy pad volt, amin megpihenhettek a járókelők. Az önkormányzat most két újabb pad kihelyezésével igyekezett segítséget nyújtani – mondta el Dámsa József önkormányzati képviselő. – A két új pihenőhely díszburkolattal készült, és szemetes edény is tartozik hozzájuk. A díszburkolat egyúttal a már meglévő pad körül is elkészült.

A pihenőhelyek kijelölésekor arra is ügyeltek, hogy árnyas helyen legyenek, hogy a nyári melegben is kényelmesen lehessen használni azokat.

bp18.hu P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva