Utazók klubja a PIK-ben – Nepál, a Himalája országa

Szerző • 2020-02-19 • Hírek, Programok Utazók klubja a PIK-ben – Nepál, a Himalája országa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva359

A PIK Utazók Klubja a saját szervezésű nyaralást és a kalandos világjárást kedvelők találkozóhelye, ahol élménydús utakról, egzotikus országokról lehet hallgatni előadásokat, izgalmas történeteket, egyben megoszthatjuk, elmesélhetjük saját tapasztalatainkat, élményeinket. Első alkalommal, március 5-én 18 órakor Nepál, a Himalája országa lesz a porondon. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: a regisztracio@pikhaz.hu e-mail címen vagy a 291-9202 telefonszámon!

Ki ne tudná, hogy Nepál az otthona a világ legmagasabb pontjának,amelynek megmászása minden hegymászó álma. Egy hétköznapi turista mire számíthat, ha meg akarja pillantani a Mount Everestet? Miben hasonlítanak a nepáli emberek a magyarokhoz? És mi az a momo?

A PIK Utazók Klubjában megtudjuk, hogy mire ügyeljünk a hegyvidéki túrázásnál, mit vásároljunk Kathmandu-ban, hogy lenyűgözzük az itthoniakat, és hogy hogyan ne kutassunk ázsiai tigrisek után.

Klubvezető: Patkóné Rovács Gyöngyi

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva