PLER siker a VI. Szent István kupán

Szerző • 2015-08-20 • Hírek, Sport PLER siker a VI. Szent István kupán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva997

A PLER ifjúsági csapata kétnapos tornán vett részt Cegléden, ahol veretlenül megnyerte a kupát. Gratulálunk!!!

Ifijeink felkészülése is elérkezett arra a pontra, amikor a gyerekeknek sorozatterheléses, kétnapos tornán kellet bizonyítaniuk. Mint minden évben, idén is meghívtak minket Ceglédre, a VI. Szent István kupára, ezúttal a házigazdákon kívül a Székelyudvarhely és a Dabas szerepelt a meghívottak listáján – számolt be a tornáról a plerbudapest.hu.

pler02_bent

A torna első napján már rögtön egymás után két mérkőzést is le kellett játszanunk, először a Székelyudvarhely volt a kihívónk, akiket 40-26-ra múltunk felül. Az ebédet követően is miénk volt a pálya, a délutáni mérkőzésen a Dabas együttesét vertük meg 38-21-re. Két nagyarányú győzelemmel várhattuk tehát a másnapi folytatást.

Vasárnap a házigazdákkal játszottuk le a torna záró mérkőzését, ahol nem szakadt meg remek szériánk, ismét nagyarányú győzelmet arattunk, 41-18-ra diadalmaskodtunk. Az eredményhirdetésen duplán örülhettünk, hiszen azon felül, hogy veretlenül, hat ponttal megnyertük a kupát, Balogh Ádámot választották meg a torna legjobb kapusának!

Edzői szemmel

Kovács Mihály: „Amikor láttam, hogy kik lesznek az ellenfelek a kupán, gondoltam, hogy nem fognak olyan nagyon komoly játékerőt képviselni. A Székelyudvarhelyről feltételeztem, hogy esetleg ők kicsit jobb játékerőt képviselnek, de hozzáteszem, hogy a mi csapatunk nagyon szorgalmasan tette a dolgát, nagyon határozottan, keményen védekeztek, tényleg azt látom az idei hazai edzőmérkőzésekből is, meg ebből a tornából is, hogy ez a társaság jobb közösséggé fog formálódni.

Harcosan kézilabdáztunk, több-kevesebb hibával, de úgy látom, hogy egyre kevesebb lesz azoknak a védekezési hibáknak a száma, amik az első mérkőzésen jellemeztek minket. Minden csapatot viszonylag nagy arányban le tudtunk győzni, én azt kértem a fiúktól, hogy tiszteljük az ellenfeleket, tudásunk legjavát nyújtsuk és ezt ők meg is tették. Az egész csapattal elégedett voltam, a hozzáállással, a küzdőszellemmel, tényleg azt mondhatom, hogy csak jó dolgokat mondhatok a társaságról, a hibáink ellenére is. Minden csapat annyira képes játszani, amennyit az ellenfele enged, ezek az ellenfelek viszonylag sokat engedtek nekünk, majd a következő edzőmérkőzésen, a Csurgó elleni találkozó már mérvadó tesztmérkőzés lesz, ahol tényleg látjuk, hogy valójában milyen helyet is foglalunk el az NBI-ben.”

Szöveg: Tóth Noémi
Képek: plerbudapest.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva