PLER-vereség a bajnoki nyitányon

Szerző • 2014-09-06 • Hírek, Sport PLER-vereség a bajnoki nyitányon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1052

Tizenkét gólos vereséget szenvedett a szerda esti bajnoki rajton a PLER-Budapest kézilabdacsapata az esélyesebb Balatonfüred ellen.

Vita sem lehetett azon, hogy a találkozó egyértelmű esélyese a bajnokságban előkelő (akár harmadik) helyezést várható Balatonfüred volt. A papírforma nem is borult fel a Lőrinci Sportcsarnokban, hiszen a vendégek magabiztos játékkal már az elején előnyt szereztek, így a szünetre már nyolcgólos füredi vezetés (6-14) birtokában pihenhettek. A kép a folytatásban sem változott, így a végén tizenkét gólos győzelem szerepelt a jegyzőkönyvben.

Nem szabad tragédiaként felfogni a vereséget, mert amint Hutvágner István vezetőedző elmondta a mérkőzés előtt, a Balatonfüred elleni meccs, amolyan próba lesz a szombati, Cegléd elleni találkozóra, ami viszont már „négypontos” összecsapás lesz, hiszen a Cegléd hasonló erőkkel kezdte el a bajnoki menetelést, mint a PLER.
A feladat adott, fel, Ceglédre, s ott megmutatni, hogy hasznos volt a kemény és hosszú alapozó munka.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva