PLER: vereség a Gyöngyöstől

Szerző • 2015-09-11 • Hírek, Sport PLER: vereség a Gyöngyöstől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva758

Szerdán est a Gyöngyöst fogadta a PLER-Budapest a Lőrinci Sportcsarnokban, az első győzelem megszerzésének a reményében. Nem sikerült, mert a csapat ötgólos (19-24) vereséget szenvedett.

A remélt győzelem helyett újabb vereséget szenvedett a csapatunk. Nem bírt a nagyon is megerősödött Gyöngyössel, bár az első félidő közepéig még volt remény a bravúrra. A szünetre azonban már a vendégcsapat mehetett négygólos előnnyel az öltözőbe, amit aztán még meg is növelt eggyel a második játékrészben, s aratott ötgólos (19-24) győzelmet.

Látva, hogy a vidéki csapat mennyire megerősödött (megerősítették az átigazolásokkal), a vereség akár el is fogadható. Az azonban szembeötlő, hogy a lőrinciek nem kevesebb, mint öt hétméterest hagytak ki. Ha csak ezeket értékesítik, máris utolérték volna a Heves megyeieket.

Mindegy, most már kár keseregni ezen, előre kell nézni. A jövő hét péntekén, 18-án a Mezőkövesd ellen kezdheti meg a pontgyűjtést a PLER – idegenben.

PLER-Budapest – B.Braun Gyöngyös 19-24 (8-12)
Férfi NB I, 4. forduló – 2015. szeptember 9., szerda:
Lőrinci Sportcsarnok. V: Horváth, Marton

PLER: Tóth N., Kránitz (kapusok) – Bakos 3, Kocsi 1, Bujdosó 1, Tóth P. 6, Lókodi 2, Oláh 2, Leimeter 2, Laurencz, Benmiloud, Radjenovic 1, Fiar, Bohács, Nagy Sz. 1, Farkas. Edző: Hutvágner István.

Gyöngyös: Hudák, Tamási (kapusok) – Sándor Á., Kovacsics P., Varsandán 2, Catalina, Rédai, Nagy B. 4, Debreczeni 2, Marczinkó 4, Semikov 4, Mester 1, Bali 4, Szalafai 1, Koller 1, Juhász K. 1. Edző: Debre Viktor
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 9/4, ill. 3/1

Hutvágner István: „A kapott góljaink számával nincs nagy gond, de siralmas támadójátékot produkáltunk. A Gyöngyös egy jó, érett csapat benyomását keltette, mi kintről nem találtuk a lehetőségeket, kihagytunk öt hétméterest, Ez ide vezet. El kell felejteni a mai meccset, holnap új nap kezdődik.

bp18.hu, Róth Ferenc

(Forrás, fotó: plerbudapest.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva