Porszívóval az utcai szemét ellen

Szerző • 2019-10-19 • Hírek, Közélet Porszívóval az utcai szemét ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva680

A Városgazda nemrég egy új berendezéssel bővítette gépparkját: egy Glutton típusú elektromos utcai porszívóval és szemétgyűjtővel takarítják kerületünk utcáit – olvastuk a varosgazda18.hu-n.

Sajnos a kerületben továbbra is sokan és sokat szemetelnek, a Városgazda18 Zrt. Kommunális csoportja folyamatosan dolgozik az utcák és közterek tisztán tartásán. Munkatársainknak ebben nyújt majd nagy segítséget ez a porszívó. A készülék önjáró, és akár 6 km/h sebességre is képes előremenetben, hátrafelé pedig 3 km/h sebességgel tud gurulni. Teljesen elektromos, töltéssel működik, így nem szennyezi a levegőt. A zajszennyezése is alacsonynak tekinthető, mindössze 68 db, ezért működés közben nem zavarja sem az adott környék lakóit, sem a járókelőket. A teljesítményét tekintve olyan erős szívásra képes, hogy akár egy borospalackot is képes felszippantani. A szemetet a sztenderd 240 literes kukába gyűjti – írta a varosgazda18.hu.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva