Putyin Budapesten – útlezárások egész kedden

Szerző • 2015-02-15 • Hírek, Közlekedés Putyin Budapesten – útlezárások egész kedden bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1626

Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, kedden déltől este 9 óráig többek között a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 terminál “E” portájánál is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az I., a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX., a XI., a XIII., a XIV., a XV., a XX., a XXII. és a XXIII. kerületet érintik a forgalmirend-változások.

Szakaszosan és időszakosan lezárásra kell készülni kedden déltől este 9 óráig többek között a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 terminál “E” portájánál, a 4-es és a 6-os számú főúton, az M0-ás autóúton, az M0-ás hídon, az M3-as és az M5-ös bevezetőn, a Kacsóh Pongrác úti felüljárón, az Erzsébet hídon, a Margit hídon, a Lánchídon, több rakparti szakaszon, a Hősök tere, a Kossuth tér, a Sándor-palota, a Fiumei úti temető környékén, és további számos forgalmas útszakaszon, például az Üllői úton, a Széchenyi téren, az Andrássy úton, a Bajcsy Zsilinszky úton, a Váci úton.

A zárással érintett útszakaszokon ideiglenes megállási tilalom lép életbe.

A BBRFK arra kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Bővebb információk itt!

MTI

(Címlapkép: hirpress.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva