Rémhírek a kampányban

Szerző • 2014-09-18 • Csatornázás, Fejlesztések, Hírek, Közlekedés Rémhírek a kampányban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1186

A kampány időszak sajnálatos velejárója az álhírek, rémhírek terjedése, terjesztése. Két rémhírt cáfol Dömötör István, Erzsébettelep képviselője.

– Én is hallottam a hírt, miszerint bezárják a Gyömrői út 126. alatti kis postát. Erről természetesen szó sincs. A Magyar Posta vezérigazgató-helyettesének tájékoztatója úgy fogalmaz: fel sem merült még csak hasonló elképzelés sem.

– A másik szóbeszéd szerint megszüntetik, vagy ritkítják a 95-ös autóbuszt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyértelmű kacsának minősítette a hírt. Ellenben betétjáratot indítanak 195-ös jelzéssel, amely a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet közvetlen elérését teszi lehetővé, továbbá a közeljövőben a 95-ös útvonalát meghosszabbítják a Fedezék utcáig – adott felvilágosítást Dömötör István.

A képviselő arról is tájékoztatott, hogy megkezdődtek az aszfaltozási munkák. Az érintett utcákban két napig előkészítés zajlik, ezt követően kezdődik az aszfalt- kopóréteg terítése. Ez alatt az egy napos munka alatt az érintett utcát teljes szélességében lezárják, ezért a gépkocsikkal reggel hét óráig ki kell állni az ingatlanokból és az utcából. A kopóréteg terítésé után, várhatóan szintén két napig utómunkák történnek, de ez idő alatt már ismét lehet közlekedni. Az aszfaltozás végeztével a Városgazda 18 munkatársai megkezdik a csapadékvíz-elvezető és szikkasztóárkok tisztítását, illetve szükség szerinti építését.

Ferihegyen szeptember második felében megkezdődhet az ingatlanok csatornahálózatra való rákötése, mely munkálatok elvégzése megrendelhető a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.-től, november 30-ig akciós áron.

bp18.hu, DIA

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva