Rendkívüli gyereknap a Kondor sétányon

Szerző • 2015-06-08 • Hírek, Szórakozás Rendkívüli gyereknap a Kondor sétányon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1138

Vidám lakótelepi gyermeknapot tartott június 7-én a Kondor Béla Közösségi Ház. A programkavalkád a nyári melegben is a Kondor sétányra vonzotta a környéken élőket.

Kicsim, nem kell szaladni, az egész nap rólatok szól – próbált egy izgatott kisfiút lassítani az anyukája, amint futólépésben közeledtek a közösségi ház felé. Az intő szavak azonban a semmibe vesztek, hiszen a színes vásári forgatag, a játékok és az édességek már messziről hívogatták a kicsiket, alátámasztva ezzel, hogy gyermeknapot sosem késő tartani.

kondorgy01_bentz

A Kondor munkatársai ugyanis évek óta a hagyományos gyermeknapot követően, egy későbbi időpontban rendezik meg a havanna-lakótelepi gyereknapot, megkönnyítve ezzel a jobbnál jobb májusi programok közötti választást.

Körhinta, trambulin, kézműves foglalkozások, arcfestés és vattacukor – egy jó hangulatú gyereknap elmaradhatatlan kellékei, emellett azonban a nyárfák hűsében izgalmas vetélkedőkön, kerékpáros akadályversenyen és ügyességi játékokban próbálhatták ki a rátermettségüket a vállalkozó szelleműek.

A színpadon pedig változatos produkciókat, bámulatos bábelőadást, zenés-táncos műsorokat és sportbemutatókat láthatott a közönség.

kondorgy02_bent

A rendezvény folyamán a szülők megismerkedhettek több kerület civil szervezettel, részt vehettek vérnyomásmérésen, valamint táplálkozási, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadáson is.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva