Rendkívüli tanítási szünetet kér április 19. után a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesület

Szerző • 2021-04-06 • Hírek, Közélet Rendkívüli tanítási szünetet kér április 19. után a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesület bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva122

Május 3., azaz a koronavírus ellenei védettség megszerzése előtt ne nyissák meg a kerületi oktatási intézményeket – javasolják nyílt levelükben az illetékeseknek.

„A kerületben dolgozó pedagógusok, valamint a kerületi intézményekben tanuló gyermekek és szüleik április 19-ig nem lesznek védettek a koronavírussal szemben, így az iskolák kinyitása potenciálisan veszélyezteti az egészségüket” – áll a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesület közleményében (https://www.facebook.com/oktatasertxviii).

Levélben keresték meg a Külső-Pesti tankerületet, hogy április 19. után rendeljen el a kerület oktatási intézményeiben rendkívüli tanítási szünetet, mert ez törvény által biztosított joguk, és így lehetőség nyílik arra, hogy többen megszerezzék a védettséget a koronavírussal szemben.

Az oltások felvételének üteme alapján arra kérik a testületet, hogy május 3. előtt ne nyissák meg kerületünk oktatási intézményeit! – olvastuk a felhívást a bp18.hu oldalon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva