Retró buli kifulladásig

Szerző • 2014-12-31 • Hírek, Könnyű, Szórakozás Retró buli kifulladásig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2336

Az elmúlt évtizedek legnagyobb slágerei szóltak december 27-én a pestszentimrei Sportkastélyban. Az önfeledt szórakozásról a Neoton Família és az R-Go gondoskodott.

Fergeteges, hajnalig tartó mulatozás volt a We Love The 80’s elnevezésű, a nyolcvanas éveket megidéző nosztalgia bulin. A hangulatot Lotters Krisztián lemezlovas a 80-as, 90-es évek legnagyobb magyar és külföldi slágereivel alapozta meg. Olyan, a mai napig a közönség által kívülről fújt dalok szóltak, mint a Soho Partytól Az éjjel soha nem érhet véget, vagy a Carpe Diemtől az Álomhajó című szám.

neoton01_bent
A teltházas rendezvény a legnépszerűbb szilveszteri bulikkal vetekedett, meglepetésekben és izgalmakban nem volt hiány. A buli hangulata a kezdetektől magas fokon égett, már a vendégelőadókat is vastaps fogadta.
neoton03_bent
A közönség először Sipos F. Tamás énekessel, az egykori Exotic együttes tagjával szállt a Tarbanton, majd őt Patkó Béla, művésznevén Kiki, az Első emelet énekese követte a színpadon. Kiki a népszerű klasszikus mellett, mint az Állj vagy lövök című sláger, 100 darab ajándék CD-vel is meglepte a közönséget.

Ezt követően a Neoton Família lépett a színpadra és beindult a szombat esti diszkóláz. A slágergyáros együttes szerzeményei ma is a karaoke partik elmaradhatatlan gyöngyszemei, melyek közül felcsendült többek között a Santa Maria és a Holnap hajnalig című szám is.

A koncertsorozatot a még aktív R-Go zenekar fellépése zárta, melynek tagjai az örökzöld klasszikusok mellett néhány új dalt is eljátszottak a repertoárból.

neoton04_bent

A hamisítatlan csikidám életérzés azonnal magával ragadta a közönséget. Az estet retró diszkó zárta a házigazda, Lotters Krisztián közreműködésével.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva