Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Szerző • 2020-10-18 • Hírek, Közbiztonság Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva177

Robbanás történt, majd tűz ütött ki a fővárosban, a XIX. kerületi Vécsey utcában egy autószerelő műhelyben vasárnap délben – tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A fővárosi tűzoltók a lángokat eloltották. A robbanást egy gázüzemű autó tartálya okozhatta, ezután keletkezett a tűz a 200 négyzetméteres épületben – mondta Kisdi Máté. Egy ember könnyebben megsérült.

A katasztrófavédelem kora délutáni tájékoztatása szerint amíg a tűzoltók a helyszínen dolgoztak, a beavatkozás idejére szünetelt a villamosforgalom az Üllői úton.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: két mentőegységet riasztottak a robbanáshoz, a helyszínen egy sérültet kellett ellátni. A 37 éves férfi könnyebb sérültnek minősült, horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égési sérülést szenvedett, valamint a bokáját fájlalta. Ellátták a sebét, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították – közölte a szóvivő.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva