Rózsa helyett színházjegy: férfibarát nőnap a PIK-ben

Szerző • 2015-03-03 • Hírek, Kultúra, Programok Rózsa helyett színházjegy: férfibarát nőnap a PIK-ben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1050

Az idei nőnap nemcsak a hölgyeknek, hanem az uraknak is meglepetéseket tartogat. A hölgykísérővel érkezők ugyanis kedvezményesen válthatják meg jegyüket (és/vagy szerelmüket) a Huzavona (mozaikok a férfi és nő életéből) című előadásra március 8-án 15:00 órakor a Pestszentimrei Közösségi Házban.

A két felvonásos zenés est a férfiak és nők örök küzdelmét, kapcsolatuk szövevényes belső világát mutatja be Holl Zsuzsa, Rák Kati, Molnár Csaba szereplésével. Az eredetileg egy felvonásos darab, melyet Holl Zsuzsa több mint egy évtizede szerkesztett Paul Geraldy írásaiból és Cole Porter dalaiból, egy második résszel kiegészülve kerül most színpadra, ahol Molnár Ferenc szerelmi háromszögei játsszák majd a főszerepet. A zongoránál Bíró Péter játszik.

huzavona01_bent

Belépő elővételben: 1500,- Ft, az előadás napján: 1800,-Ft, és férfi látogatónak hölgykísérővel (páros jegy) szintén 1800,- Ft értékben vásárolható meg.

huzavona02_bent

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva