“Sárkánykodott” az akadémia

Szerző • 2015-11-03 • Hírek, Közélet “Sárkánykodott” az akadémia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1353

Nemrégiben ünnepelte 10. születésnapját a Gyömrői úti Sárkány Center. Az ünnepségből a Városgazda Utánpótlás Akadémia sem maradt ki: az önkormányzattal karöltve sportdélutánt szerveztek október 18-án a bevásárlóközpont „összes termeiben”, ami azt jelentette, hogy sátortetők alatt mutatták be a tudásukat az akadémia reménybeli bajnokai.

Baumann Gizella, a Városgazda Utánpótlás Akadémia egyik ötletgazdája és alapítója elmondta, hogy az akadémia sok-sok sportolója, edzője, szakembere vett részt az eseményen, amely érthetően telt házas volt, hiszen a vendégek láttán a vásárlókból pillanatok alatt a sport, a gyermekek mozgása iránt érdeklődő kíváncsiskodók lettek.

sarkany01_bent

Az akadémia „nagy erőkkel” vonult fel a nyolc felállított sátor alatt. Bemutatót tartott a küzdősport-szakosztály, s ott voltak az úszók és a vízilabdázók, a labdarúgók és a szabadidősporttal foglalkozók is, akik ezúttal is sikert arattak a mozgásukkal.

És hogy az akadémistákon túl is legyen kerületi vonatkozása a Sárkány Center sportdélutánjának, arról az Eötvös iskola és a Szivárvány óvoda sportos gyermekei gondoskodtak.

sarkany02_bent

Amint Baumann Gizella elmondta, csupán a tombolasorsoláskor támadt némi – nyelvi – nehézség. Mivel a Sárkány Center vietnami érdekeltségű, sok volt az ázsiai gyermek is, akiket magyar emberek szólítottak (volna) az ajándékaikért. Egyetlen jelentkező sem akadt, ám amikor vietnami ember szólította őket, pillanatok alatt lett gazdája valamennyi ajándéknak…

bp18.hu, RF

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva