Segítsen a rendőrségnek! – Őket körözik

Szerző • 2019-01-30 • Hírek, Közbiztonság Segítsen a rendőrségnek! – Őket körözik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva917

A cikkben, a képeken látható személyeket keresi a magyar rendőrség. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges – írta a rendőrság a police.hu oldalon.

A rendőrség megújította körözési aloldalát, erről közleményben számoltak be. A rendőrségi honlapon összeállították és rendszeresen frissítik a legkeresettebb bűnelkövetők listáját.

Mint írták: a rendőrség egyik fontos feladata az elkövetők beazonosítása és elfogása, az eltűntek felkutatása. Ebben jelentős segítséget nyújtanak azok a lakossági bejelentések, amelyek a keresett személyek hollétére, felbukkanásuk lehetséges helyeire vonatkoznak. Annak érdekében, hogy a körözési felhívások minél több emberhez eljuthassanak, megújították a nyilvános körözések webfelületét.

A police.hu/hu/koral címen elérhető közérdekből nyilvános körözési adatbázis listákba rendezetten böngészhető, illetve kategóriák szerint szűkíthető a találati lista. Indítható keresés például eltűnt emberekre, ellopott állatokra, eltulajdonított járművekre vagy elfogatóparancs alapján körözött személyekre. Újdonság, hogy az egyes körözéseket megnyitva az adatlapok megoszthatók a nagyobb közösségi csatornákon. Amennyiben a police.hu-n megjelenített körözés megszűnik, a posztok beágyazásai is inaktívvá válnak.

Az összes képet, együtt itt nézheti meg, és a képre kattintva tehet anonim bejelentést!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva