Segítsünk hazatalálni a kutyusoknak!

Szerző • 2015-10-14 • Hírek, Közélet Segítsünk hazatalálni a kutyusoknak! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva716

A Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálata két kutyust, valószínű anyja és fia párost fogott be a 18. kerületben. A lakosok segítségét kérik, hogy hazataláljon a csonka család.

“Csöpi 11 éves, Bobi pedig 9 éves kutya, valószínűleg anyja-fia. A XVIII. kerületben, a Nagykőrösi úton fogták be őket. Gazdijuk biztosan volt/van, hiszen chipesek, oltottak, de a chipregisztráción szereplő telefonszám nem elérhető, a címről (Pest közeli település) pedig nemrégiben elköltöztek gazdistul. A gazdi új címét senki nem tudja. Mindeddig senki nem jelentkezett értük, és két összetartozó vén csont kicsi eséllyel szokott gazdira találni…

Ha felismered őket, és esetleg tudod a gazdi elérhetőségét is, jelentkezz diszpécserünknél a +36-1-347-08-30 telefonszámon.

Ha nem jelentkezik a gazdi, Csöpit és Bobit megfigyelési idejük lejártával, október 17-étől lehet örökbefogadni” – olvasható az ebrendészet felhívása.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva