Síeljen nyáron is!

Szerző • 2014-07-11 • Család, Egészség, Egyéb, Hírek, Könnyű, Programok, Sport, Szórakozás Síeljen nyáron is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1354

Nem, nem kaptunk napszúrást a negyven fokban. Ha kedve van, akár még sílécre is pattanhat, hogy két strandolás között csússzon egy jót. Mert a Bókayban még ezt is lehet!

Eljött hát az idő, hogy a téli sportok szerelmesei a nyári napsütésben se unatkozzanak. A Bókay-kertben található egyedülálló síkomplexum ugyanis lehetőséget biztosít kicsik és nagyok, kezdők és haladók számára egyaránt, hogy extrém hobbijuknak hódoljanak.

fotó 3

A legjobb minőségen csúszhat

A Bókay kerti sípálya már 30 éve várja a vendégeket télen-nyáron a főváros legnagyobb dél-pesti szabadidőparkjában. Feladatként vállalták, hogy szervezett aktivitásokkal népszerűsítik a téli sportokat, síelést.

fotó 2a

Az utóbbi 10 éves fejlesztéseknek köszönhetően a komplexum a 3 új lesikló pályával a jelenleg legjobb minőségű, olasz gyártmányú műanyag burkolattal fedett, télen-nyáron üzemeltethető  tanulópálya. Az oktatás magas színvonalát 2 sílift és egy mozgójárda is segíti, amely tökéletes sípálya élményt biztosít a sportolók számára.

Egyénileg és csoportosan is

Magasan képzett sí és snowboard oktatóink egyéni és csoportos foglalkozások keretében is szeretettel várják a tanulni vágyókat akár kezdő, akár haladó szinten vannak. 4 éves kortól egészen a senior korosztályig sokan érdeklődnek a különleges szolgáltatás iránt.

fotó 1a

Nyáron, sí táborban

A nyári időszakban napközis sporttáborokat is szerveznek, ahol a sí és snowboard  foglalkozások mellett a görkorcsolyázás és a tenisz alapjait is elsajátíthatják a táborozó gyerekek.

fotó 2

Ősztől újra „Lendületbe Hozzuk!”

A sípálya részese annak az Önkormányzat által indított és több éve sikeresen működő „Lendületbe Hozzuk” programnak, amely ingyenesen biztosít rendszeres sportolási lehetőséget a kerület lakosai számára. A nagy sikerrel zárult képzéseken több csoport is sikerrel elvégezte a sítanfolyamot. Ősztől pedig újabb csoportos tanfolyamok indulnak majd a program keretén belül, így érdemes figyelni a tanfolyami kiírást.

fotó 4a

Szeptembertől bárki jelentkezhet egyéb csoportos foglalkozásokra, vagy magánórákra, illetve vállalják óvodai és iskolai csoportok szervezett oktatását is.

A tanulók a foglalkozásokon elsajátított tudást szervezett sítúrák keretében, oktatóink felügyelete mellett kamatoztathatják elsősorban magyarországi és osztrák síterepeken.

Bővebb információ : www.siiskola-bokaykert.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva